Sling Bordslampa Vit Större

Sling Bordslampa Vit

22-525

Ny

745 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Sling bordlampa, från välkända Markslöjd, har en enkel och stilren design med en vit textilskärm och stomme i vitlackerad metall som är höj och sänkbar, så att du enkelt kan ställa in bordslampa i önskad höjd. Placera den på sidobordet bredvid soffan, eller varför inte på skrivbordet. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter33 cm
Höjd67 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 60W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Textil
SockelE27
StrömbrytareBrytare på lampa
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdVit
Färgkategori (Sök)Vit

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.