Rombo Bordslampa Vit Större

Rombo Bordslampa Vit

22-475

Ny

195 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Fina Rombo bordslampa, från Cottex, är en söt bordslampa med fot i vit keramik och vit textilskärm. Foten har ett stilrent mönster som ger denna bordslampa en modern finish och gör att den är lätt att placera i hemmets alla rum. Textilskärmen släpper genom ett mysigt ljusflöde och hjälper dig höja mysfaktorn i ditt hem! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter19 cm
Höjd30 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
ProduktfärgVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialKeramik/Textil
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdVit
Färgkategori (Sök)Vit

Cottex

Cottex, som grundades i Malmö 1979, drivs av lysande idéer och strävar ständigt efter att ta fram nya storsäljande artiklar inom miljö- och hembelysning. Deras motto är ”En bra lampa ska inte kosta skjortan” och deras vision är att hitta riktigt bra lösningar och kunna fortsätta erbjuda lampor av hög kvalité till bästa tänkbara pris. I deras stora sortiment hittar du prisvärda lampor till hemmets alla rum! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.