Midtown Bordslampa 2L Krom Större

Midtown Bordslampa 2L Krom

22-443

Ny

945 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

En stilren och modern bordslampa, från välkända Markslöjd, i blank krom, gör denna lampa sig mycket vacker i fönsterkarmen eller på avlastningsbordet. Strömbrytaren sitter påsidan av foten och har en inbyggd dimmer så att du kan justera ljusstyrkan efter eget behov. 

Midtown gör sig bäst då den kompletteras med en dekorativ ljuskälla i LED, se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Bredd16 cm
Höjd40 cm
Djup9,5 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 60W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgKrom
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27
StrömbrytareBrytare på lampa
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart
Färgkategori (Sök)Krom

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.