Spartan Ringo Bordslampa Guld Större

Spartan Ringo Bordslampa Guld

22-418

Ny

445 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Fina Spartan Ringo bordslampa, från Cottex, är en modern bordslampa i guldfärgad metall. Spartan Ringo gör sig vackert i fönstret eller som dekorationsbelysning på ett sidobord. Denna bordslampa matchar du bäst med en av våra dekorativa ljuskällor i LED för ett riktigt toppresultat! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter14 cm (fot)
Bredd30 cm
Höjd35 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 60W
ProduktfärgGuld
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdTransparent
Färgkategori (Sök)Mässing/Guld

Cottex

Cottex, som grundades i Malmö 1979, drivs av lysande idéer och strävar ständigt efter att ta fram nya storsäljande artiklar inom miljö- och hembelysning. Deras motto är ”En bra lampa ska inte kosta skjortan” och deras vision är att hitta riktigt bra lösningar och kunna fortsätta erbjuda lampor av hög kvalité till bästa tänkbara pris. I deras stora sortiment hittar du prisvärda lampor till hemmets alla rum! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.