Santorini Bordslampa Vit Större

Santorini Bordslampa Vit

22-317

Ny

745 kr

inkl moms

Tillfälligt slut i lager

Mer information

Santorini Bordslampa Vit

Härliga Santorini bordslampa, från Cottex, är en riktigt elegant bordslampa! Lampfot i vitlackerad metall, med fin småbubbliga struktur kombinerat med en slät, vit textilskärm gör att Santorini har en självklar plats i det stilsäkra hemmet. Låt den sprida sitt ljus på ditt sängbord eller placera den på ett sidobord och få en riktigt läcker inredningsdetalj i ditt hem. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter36 cm (skärm) 18 cm (fot)
Höjd64 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 60W
ProduktfärgVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Textil
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt

Cottex

Cottex, som grundades i Malmö 1979, drivs av lysande idéer och strävar ständigt efter att ta fram nya storsäljande artiklar inom miljö- och hembelysning. Deras motto är ”En bra lampa ska inte kosta skjortan” och deras vision är att hitta riktigt bra lösningar och kunna fortsätta erbjuda lampor av hög kvalité till bästa tänkbara pris. I deras stora sortiment hittar du prisvärda lampor till hemmets alla rum! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.