Nimbus Bordslampa Större

Nimbus Bordslampa med skärm

22-310

Ny

295 kr

inkl moms

Tillfälligt slut i lager

Mer information

Nimbus Bordslampa

Härliga Nimbus bordslampa, från Cottex, är en elegant bordslampa som blir en riktig blickfångare! Med sin fot i blank krom och vackert slipat glas kombinerat med en vit textilskärm, gör den sig lika bra på sängbordet som i fönsterkarmen.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter23 cm
Höjd47 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
Sladdlängd1,4 m
ProduktfärgKrom/Vit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Glas/Textil
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt

Cottex

Cottex, som grundades i Malmö 1979, drivs av lysande idéer och strävar ständigt efter att ta fram nya storsäljande artiklar inom miljö- och hembelysning. Deras motto är ”En bra lampa ska inte kosta skjortan” och deras vision är att hitta riktigt bra lösningar och kunna fortsätta erbjuda lampor av hög kvalité till bästa tänkbara pris. I deras stora sortiment hittar du prisvärda lampor till hemmets alla rum! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.