Kampanj! Juvel Bordslampa Större

Juvel Bordslampa

22-309

Ny

Rabatten slutar om:

599 kr

inkl moms

749 kr

-20%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Härliga Juvel bordslampa, från Cottex, är en elegant bordslampa som blir en riktig blickfångare! Med sin fot i blank krom och vackra K5-kristaller kombinerat med en vit textilskärm, gör den sig lika bra på sängbordet som i fönsterkarmen.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)25 cm
Höjd (cm)51 cm
Effekt (Watt)Max 60W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgKrom/Vit
FärgkategoriKrom
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/K5/Textil
SockelE27

Cottex

Cottex, som grundades i Malmö 1979, drivs av lysande idéer och strävar ständigt efter att ta fram nya storsäljande artiklar inom miljö- och hembelysning. Deras motto är ”En bra lampa ska inte kosta skjortan” och deras vision är att hitta riktigt bra lösningar och kunna fortsätta erbjuda lampor av hög kvalité till bästa tänkbara pris. I deras stora sortiment hittar du prisvärda lampor till hemmets alla rum! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.