Cube Bordslampa 34 cm Större

Cube Bordslampa 34 cm

22-183

Ny

595 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Moderna Cube från Markslöjd, är en stilen bordslampa med fyrkantig stomme i svartlackerad metall och en vit textilskärm är detta en bordslampa som blir en riktigt fin inredningsdetalj i ditt hem! 

Placera Cube på ditt sängbord, i fönsterkarmen eller på ett avlastningsbord och låt den sprida ett vackert ljus och hjälpa dig att höja mysfaktorn i ditt hem. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Bredd15 cm
Höjd34 cm
Djup15 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgSvart/Vit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Tyg
SockelE14
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart
Färgkategori (Sök)Svart

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.