Classy Bordslampa Svart Större

Classy Bordslampa Svart

22-164

Ny

895 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina bordslampan Classy från Markslöjd är gjord av rökfärgat glas med fina detaljer i svart metall. Classy bordslampa har en modern, industriell design och gör sig lika bra som en dekorationsbelysning på ett sidobord som i fönsterkarmen eller på sängbordet.

Ljuskälla säljes separat. Välj en av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till."

Specifikationer

Diameter15,5 cm
Höjd40 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialGlas/Metall
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart
Färgkategori (Sök)Svart

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.