Cage Bordslampa / Vägglampa Större

Cage Bordslampa / Vägglampa

22-158

Ny

695 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Coola Cage från Markslöjd är en snygg och funktionell bord/vägglampa i modern, industriell design. Välj själv om du vill ha den ståendes på ett bord eller häng upp den på väggen och få en trendsäker inredningsdetalj i ditt hem!

Cage är designad av Joakim Thedin och är gjord i svartlackerat galler i metall kombinerat med en opalvit glaskupa som avger ett vackert ljusflöde.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Bredd21 cm
Höjd24 cm
Djup21 cm
MonteringSkruvas upp
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Glas
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart
Färgkategori (Sök)Svart

Markslöjd

Markslöjd startade i början på -60 talet och började med att producera (därav namnet) en del med hemslöjdsartiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Idag hittar du prisvärda lampor med bra kvalitet för hela hemmet i Markslöjds sortiment, vad sägs exempelvis om vackra kristallkronor, snygga bordslampor och fönsterlampor, taklampor för hemmets alla rum eller utebelysning för hela din trädgård! Som del av Markslöjds finns även varumärket LampGustaf. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.