Pipe Bordslampa Mässing Större

Pipe Bordslampa Mässing

22-142

Ny

189 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Pipe bordslampa, från Lighting by Havsö, är en rörformad bordslampa i enkel, modern design. Gjord i mässingsfärgad metall med plats för valfri ljuskälla blir Pipe bordslampa en stilren inredningsdetalj i ditt hem. Denna bordslampa kompletterar du bäst med en lite större, globformad ljuskälla för snyggast resultat, se passande förslag under "Köp Till". 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter12 cm (fot)
Höjd30 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
Sladdlängd1,8 m
ProduktfärgMässing
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färgkategori (Sök)Mässing/Guld

Lighting by Havsö

Lighting by Havsö är ett varumärke som är del av Bergsala SDA koncernen. I vårt sortiment från Lighting by Havsö hittar du prisvärda och moderna bordslampor och taklampor som inte bara lyser upp ditt hem, utan även blir en stilren inredningsdetalj som passar i varje hem. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.