Wrap Bordslampa Större

Wrap Bordslampa

21-697

Ny

2 499 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Wrap, en stilfull och fin bordslampa som har en fin mattvit färg.

Wrap är en modern bordslampa, från svenska Belid gjord i metall med en härlig industriell design. Denna bordslampa gör sig lika vacker i ett fönster eller eller på ett fint bord.

Komplettera din Wrap med en dekorativ ljuskälla i LED för bästa resultat. Vi har ett stort utbud av vackra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)28 cm
Längd/Bredd (cm)28 cm
Höjd (cm)65 cm
Sladdlängd (m)3 m
Effekt (Watt)Max 40W
MonteringE27-ring
AnslutningSladd & stickkontakt
KapslingsklassIP20
LjuskällaMedföljer ej
SockelE27

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.