Kampanj! Fold Bordslampa Vit/Antracit Större

Fold Bordslampa Vit/Antracit

21-697

Ny

Rabatten slutar om:

1 874 kr

inkl moms

2 499 kr

-25%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fold är en modern bordslampa, som är designad av Joakim Fihn för Belid. Med sin tillverkning i svenska kuststaden Varberg, är design och material av hög kvalitet ett signum för lampor från Belid. 

Fold är gjord i vit metall med en härlig industriell design. Dess unika detaljer och materialval, som gjutna beslag i antracitgrå och stansade detaljer visar det gedigna hantverk och kärlek som ingått både i design- och tillverkningsprocessen. 

Med Fold bordslampa får du en modern inredningsdetalj med tydliga industriella influenser trots sin stilrena finish. Du tänder och släcker bordslampan enkelt på strömbrytaren som är placerad på lamphållaren.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)28 cm
Höjd (cm)65 cm
Sladdlängd (m)3 m
Färg på sladdSvart
Effekt (Watt)Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på lampa
Garanti2 år
ProduktfärgVit/Antracit
FärgkategoriVit
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.