Columbus Bordslampa Svart 42cm Större

Columbus Bordslampa Svart 42cm

21-471

Ny

795 kr

inkl moms

Beräknad inleverans: Ber. leverans: 2019/02/27

Mer information

Columbus Bordslampa Svart 42cm

Fina lampfoten Columbus i svartmålat trä kombinerat med lampskärm i mörkgrå filt blir en oslagbar kombination! Denna bordslampa kommer från PR HOME och gör sig lika bra i fönsterkarmen som en dekorationsbelysning på ett sidobord. 

Lamfoten har måtten H 35 cm och D 12,5 cm. Lampskärmen har måtten H 15,5 cm och D 20,5 cm.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter20,5 cm
Höjd42 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
ProduktfärgSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialTrä/Filt
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.