Emma Bordslampa Svart/Mönstrad 47cm Större

Emma Bordslampa Svart/Mönstrad 47cm

21-469

Ny

395 kr

inkl moms

Leverans inom 2-7 dagar

Mer information

Emma Bordslampa Svart/Mönstrad 47cm

Härliga lampfoten Emma i stilrent svarvat trä med en svartmålad finish, kombinerat med lampskärm i mörkgrått med vackert mönster. Denna fina bordslampa kommer från välkända varumärket PR HOME och gör sig lika bra i köksfönstret som på sängbordet. 

Lampfoten har måtten H 37 cm och D 12 cm. Lampskärmen har måtten H 17 cm D 20 cm.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter20 cm
Höjd47 cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
ProduktfärgSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialTrä/Bomull
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd och lampkontakt

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.