Etoile Bordslampa 40cm Större

Etoile Bordslampa 40cm

Ny

449 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Etoile Bordslampa 40cm

Fina Etoile från välkända By Rydéns är en kon-formad bordslampa som passar lika bra som juldekoration som bordslampa året om. Gjord i metall med ett vackert mönster som avger en fantastisk ljusspridning. Placera Etoile i fönsterkarmen, på golvet eller på ett avlastningsbord och låt den sprida ett mysigt ljussken i ditt hem! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till."

Specifikationer

Diameter10 cm
Höjd40 cm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 25W
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt

By Rydens

By Rydéns startade 1958 som ett privatägt företag i Gnosjö, Småland. Idag har de en säljorganisation som jobbar över hela världen. I sortimentet hittar du exklusiva lampor för hela hemmet, så som taklampor, bordslampor och badrumslampor. På senare år har de även utvecklat ett sortiment med lampor för utomhusbruk så du ska få samma härliga känsla inne som ute. När du väljer att köpa en lampa från By Rydéns får du garanterat en lampa i snygg design och hög kvalitet!  

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.