Moon Bordslampa Större

Moon Bordslampa

19-655

Ny

1 295 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Fina Moon bordslampa från svenska varumärket Hallbergs - Lighting of Sweden, är en snygg bordslampa i svart och mässing. Designen är enkel och stilren och denna lampa gör sig lika bra på ett avlastningsbord som på sängbordet.

Ljuskälla säljes separat, komplettera med en dekorativ ljuskälla i LED som inte utsöndrar någon värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)12 cm
Höjd (cm)68 cm
Djup (cm)12 cm
Effekt (Watt)Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
ProduktfärgSvart/Mässing
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27

Hallbergs - Lighting of Sweden

I vårt sortiment från Hallbergs - Lighting of Sweden hittar du exklusiva lampskärmar, lampfötter, bordslampor och taklampor. Detta anrika familjeföretag började sin resa med Ture Hallberg när han tillverkade den första lampskärmen i sitt kök i Rydboholm 1945. Under de första 14 åren av vad som då var Partifirman Ture Hallberg, tillverkades alla skärmar helt av hemarbetare. Efterfrågan på skärmar var stor och år 1960 flyttades tillverkningen till större lokaler under de närmsta fyra åren växte firman Ture Hallberg till fabriksstorlek med stor kapacitet och 1964 omsatte företaget 1,4 miljoner.  Hallbergs - Lighting of Sweden ligger idag fortfarande kvar i Viskafors och varje dag produceras det här mängder av moderiktiga och välgjorda lampskärmar i hög kvalitet. Sortimentet har även utökats till taklampor, bordslampor och golvlampor och idag drivs företaget av Tures barn Majlis & Sören.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.