Saint Mini Bord/Vägglampa Större

Saint Mini Bord/Vägglampa

Ny

1 245 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Fina Saint Mini, från Globen Lighting, är en stilren och enkel lampa gjord i metall med blank finish kombinerat med en opalvit glasglob. Saint har genuint bearbetade detaljer och en högkvalitativ finish som gör denna läckra bordslampa till något utöver det vanliga! 

Placera den på ditt sängbord, på ett avlastningsbord eller häng den på väggen och få en vacker och exklusiv inredningsdetalj i ditt hem.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)25 cm
Höjd (cm)26 cm
Djup (cm)12 cm
Sladdlängd (m)3 m
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)Max 18W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
EnergiklassA++-E
Garanti2 år
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Glas
SockelG9

Globen lighting

I vårt sortiment från Globen Lighting hittar du lampor för hemmets alla rum i modern och originell design. Företaget grundades 1984 i Svenljunga och Globen Lightings lampor säljs idag över hela Europa. Deras ledord är Transforming Moods vilket innebär att en lampa från Globen Lighting ska vara mer än bara en källa till ljus och när du väljer att köpa en lampa från deras varumärke får du inte bara en lampa utan en stilren, modern inredningsdetalj i ditt hem. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.