Plastad Bordsfilt Offwhite 140cm
  • −20%
Plastad Bordsfilt Offwhite 140cm

Plastad Bordsfilt Metervara Offwhite 140cm

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
52-228

191 kr 239 kr −20%

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

Längd/Bredd (cm)
140 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Offwhite
Färgkategori
Vit
Material
80% Bomull, 20% Polyester
Färgmönster
Enfärgat
Ursprungsland
Portugal
Bordsfilt, 140cm bredd. Används under bordsduken för att skydda bordet samt dämpa ljudet. Slätar även ut ojämnheter från bordet och slätar ut duken. Den plastade ytan skyddar mot fukt. Ett måste för en lyckad dukning. Säljes som metervara. 40 grader maskintvätt Tål strykning med mellanhög temperatur Klorblekmedel får ej användas Kemtvätt (Perkloretylen) Kan ej torktumlas.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Längd/Bredd (cm)
140 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Offwhite
Färgkategori
Vit
Material
80% Bomull, 20% Polyester
Färgmönster
Enfärgat
Ursprungsland
Portugal