Oval Bonad Beige 100x127cm
  • −19%
Oval Bonad Beige 100x127cm

Oval Bonad Beige 100x127cm

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
52-206

874 kr 1 079 kr −19%

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

Jacquardvävd väggbonad i mått 100x127cm. Sydda kanter och med en kanal i ovankant och underkant för enkel upphängning. 30 grader maskintvätt Klorblekmedel får ej användas Får ej torktumlas Tål strykning på låg temperatur Kemtvätt (Perloretylen).

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Jacquard
Längd/Bredd (cm)
100 cm
Höjd (cm)
127 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Beige
Material
40% Bomull, 36% Polyester, 24% Polyakryl
Färgmönster
Mönstrat
Ursprungsland
Spanien
Vikt per m2
412 g/m2