José Bomullstyg Metervara Grön 140cm
José Bomullstyg Metervara Grön 140cm

José Bomullstyg Metervara Grön 140cm

rating Inga omdömen
51-717

439 kr

(inkl. moms)

Pris per meter

Skickas inom 2-7 vardagar

Minsta antal för beställning av den här produkten är 4.

Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Utförande
Bomull
Längd/Bredd (cm)
140 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Grön
Material
100% Bomull
Färgmönster
Mönstrat
Martindale
12.000
Ursprungsland
Spanien
Gardintyg på metervara. Klassiskt tryckt mönster från Svanefors. Metervara som är 140cm bred. Används till tex måttanpassade gardiner, dukar och andra inredningsprodukter. Höjden på mönstret är 64cm. Lämplig som möbeltyg, Martindale 12 000 OBS. Vi ej tar emot returer på specialbeställningar så som gardintyg & metervaror eftersom vi klippt tyget efter din önskade längd. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. 40 grader maskintvätt Tål strykning med mellanhög temperatur Klorblekmedel får ej användas Kemtvätt (Perkloretylen) Kan ej torktumlas.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Prishistorik

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Bomull
Längd/Bredd (cm)
140 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Grön
Material
100% Bomull
Färgmönster
Mönstrat
Martindale
12.000
Ursprungsland
Spanien