Att solcellslampor är miljövänliga, enkla att placera utan att du behöver någon ström och att de är väldigt prisvärda visste du säkert redan. Att de dessutom är snygga, har smarta funktioner som exempelvis rörelsesensor och nu finns i modeller som är anpassade för att placeras på vägg, fasad eller staket är dock en nyhet för många. Dessa smarta lampor tänder och släcker sig själv allt efter som ljuset faller och stiger och det enda du behöver tänka på är att placera lampan på ställe där den får gott om solljus under dagen för att batterierna ska kunna laddas upp. 

Storsäljaren Fency är både vår och våra kunders absoluta favoriter! Med sin snygga design, enkla montering med nyckelhålsfattning på baksidan och en prislapp på 139 kr för ett 3-pack är det lätt att förstå varför. Fency placeras enkelt och avger ett mysigt nedåtljus både på fasad, staket eller längs en mur. Klicka här för att komma direkt till Fency

Ludvig och Nice är två härliga solcellslampor med design som är inspirerad av stilrena, moderna vägglampor. Detta gör att de smälter in bra och fungerar bra att lysa upp vid dörren på vedboden eller förrådet men kan med fördel även placeras på fasaden. Nice har dessutom en extra funktion som gör att de första tre timmarna efter mörkret fallit lyser den med full styrka för att sedan gå ner till ett snyggt och behagligt dekorationsljus.

FinnMalta och Wally är exempel på några av våra solcellslampor för vägg som dessutom har inbyggd rörelsesensor. Detta innebär att vid mörker så tänds lampan när någon kommer i närheten eller passerar. Till skillnad från andra solcellslampor lyser dessa alltså inte konstant vid mörker utan endast vid rörelse. Perfekt att ha vid uppfarten, längs en mur eller varför inte på fasaden utanför ytterdörren. 

Solcellslampor för vägg är verkligen funktionella, enkla att placera på ställe där du inte har tillgång till ström samt bra både miljön och för plånboken! Urvalet ovan är endast en del av utbudet av våra solcellslampor för vägg. För att se alla våra solcellslampor för vägg, klicka här

Behöver du hjälp att hitta en solcellslampa som passar dig och dina önskemål så tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Du når oss via telefon 042-72224 och via chatt direkt här på hemsidan, helgfri mån-fre mellan 10:00-16:30 och du kan alltid maila oss på kundtjanst@ljustema.se.