Vill du också kunna justera ljusstyrkan på dina lampor men har ingen dimmer? Om det inte är något alternativ att installera en dimmer så kan vi varmt rekommendera vårt sortiment av LED-lampor som är dimbara i 3 steg med din vanliga strömbrytare. Önskan att kunna dimra utan en dimmer är alltså löst! 

Många av 3-stegs lamporna tänds i det svagaste läget där ljuskällan avger ca 25% av sin fulla ljusstyrka. Tryck en gång till på strömbrytaren och lampan lyser aningen starkare på ca 75% av ljusstyrkan och tryck en sista gång för att få lampan att lysa med full ljusstyrka. 

Dessa ljuskällor fungerar superbra i alla typer av lampor, så som taklampor, golvlampor, bordslampor och vägglampor där du endast har en strömbrytare och ingen dimmer. Du kanske har en bordslampa med strömbrytare på sladden som du vill kunna dimra? Eller en vägglampa intill sängen med strömbrytare? Då funkar våra 3-stegs DIM perfekt! 

Du hittar alla våra ljuskällor med 3-stegs funktion här. 

Se videoklipp nedan som vi fått från vår kära kund Helena Persson där hon visar upp hur fint dessa ljuskällor fungerar i hennes Hamilton taklampor över köksön.