Sommaren bjuder på många härliga festligheter så som kalas, student, midsommar, bröllop och kräftskivor. Detta är även den tiden på året då vi äntligen kan spendera mycket tid utomhus i och njuta av ljumna kvällar på balkong och uteplats. Visst är det underbart..! Jag vill dela med mig av lite tips för att höja mysfaktorn samt hur du enkelt kan göra festdukning lite extra fin genom att använda dig av ljusslingor. I vårt sortiment hittar du ett stort utbud av slingor, både för inomhus- och utomhusbruk samt både batteridrivna och eldrivna. 

Serien Dew Drop från Star Trading, erbjuder massor av fina ljusslingor som passar utmärkt till att dekorera en festdukning med! Slingorna är gjorda i tunn metalltråd med små, fina lampor i LED. Då slingan är i metall kan du enkelt forma och styra den som du vill och den är så tunn att du enkelt kan gömma den i kvistar med grönt eller bland serpentiner. Dew Drop finns även i modeller som är avsedda för att stoppa ner i flaskor och för att dekorera blomsterarrangemang

Serien Glow erbjuder vackra ljusslingor med större lampor, likt vackra gamla glödlampor. Inuti är en fin, snurrad metalltråd med små LED-dioder som avger ett mjukt och vackert ljussken. Dessa slingor är lika vackra att lägga på bordet vid en dukning som att hänga i ett mindre träd eller fritt från taket. 

Gillar du ljusslingor med större lampor, även kallad "Cirkus slinga",  kan jag även tipsa om vår slinga Partaj som gör sig riktigt vacker hemma hos Kia Udd i Umeå nedan, samt slingan Bright Light från PR Home som ni ser hemma hos mig nedan. Partaj-slingan från Star Trading finns både i vitt och i svart och är en riktigt prisvärd ljusslinga med tunn tvinnad kabel, glober i plast och LED-diod inuti. Bright Light-slingan har en robust gummikabel och 10 st socklar med plats för ljuskällor med E27-sockel. Denna finns i tre varianter, antingen med klara ljuskällor, opalvita ljuskällor eller utan ljuskällor. Fördelen med Bright Light är att du själv kan välja vilka ljuskällor du önskar ha, kanske vill du variera efter årstid, samt att du enkelt kan byta om någon lampa, mot förmodan, skulle gå sönder.

Vad vore sommarens kräftkalas utan en vacker dukning? Och då med en riktigt läcker ljusslinga såklart! Dekorera bord med gröna kvistar, servetter, sånghäften och som pricken över i; en dekorativ ljusslinga med kräftmotiv! Du kan också låta dekorationsslingor hänga längs väggar eller fritt från taket. Kommer garanterat höja mysfaktorn när mörkret faller och hjälpa dig att göra kräftskivan till en riktig succé! Klicka här för att se våra kräftslingor.

Som ett sista tips till festdukningen vill jag även rekommendera dig att titta på vårt stora sortiment av batteridrivna ljus. Vi har allt från fina antikljus, blockljus och värmeljus till lyktor, både för inom- och utomhusbruk. Dessa är fantastiska att använda till festdukningar eller för mysfaktorns skull. Våra ljus är så verklighetstrogna att du får samma mysiga känsla som med riktiga ljus och då de inte utsöndrar någon värme kan du med gott samvete placera ut de på bord bland växter, servetter, serpentiner och sånghäften utan att oroa dig för brandrisk! Smart va? Klicka här för att komma direkt till våra batteridrivna ljus.

Passar på att önska en riktigt härlig sommar som jag hoppas bjuder på massor av trevliga festligheter och många myskvällar på uteplatsen! Har du frågor eller behöver hjälp att hitta en ljusslinga som passar dina önskemål så tveka inte att kontakta mig eller någon av mina kollegor. Du når vår kundtjänst på telefon 042-72224 eller via mail kundtjanst@ljustema.se