Fint batteridrivet blockljus i LED som passar utmärkt i lyktor och dekorationer utomhus. Bianco är väldigt verklighetstroget och avger ett mysigt ljussken tack vare sin fina låga som skiftar i ljusstyrka för att ge ett flickrande intryck. Garanterad mysfaktor! 

Dessa blockljus har inbyggd timer vilket innebär att du tänder ljusen en gång, sen lyser de i 6 h och tänds igen nästa dag på samma tidpunkt. 

Ljuset drivs med 2 st AA-batterier, detta säljes separat - se under "Köp Till". Uppskattad batteritid är ca 200 timmar.

Bianco blockljus ingår i en serie och finns även i fyra andra storlekar.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
7 cm
Höjd (cm)
15 cm
Djup (cm)
7 cm
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit
Material
Plast
Sockel
Ej utbytbar
Livslängd
10000 h
Batterityp
AA
Batteritid
200 h
Timer
Ja