Flamme Blockljus Dot 10cm Vit
Flamme Blockljus Dot 10cm Vit
Flamme Blockljus Dot 10cm Vit
Flamme Blockljus Dot 10cm Vit
Flamme Blockljus Dot 10cm Vit
  • Flamme Blockljus Dot 10cm Vit
  • Flamme Blockljus Dot 10cm Vit
  • Flamme Blockljus Dot 10cm Vit
  • Flamme Blockljus Dot 10cm Vit

Flamme Dot Blockljus 9,5cm Vit

rating Visa omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 1
48-609

89 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 1-5 vardagar

Liknande produkter

Flamme Dot batteridrivet blockljus från Star Trading är ett fyrkantigt ljus gjord av vax med en bubblig yta. Detta batteridrivna ljus lyser i ett mysigt varmvitt ljussken och lågan skiftar i ljusstyrka för att avge ett vackert och verklighetstroget intryck.

Flamme Dot blockljus har inbyggd timerfunktion vilket innebär att du tänder ljusen en gång vid önskad tidpunkt. Ljusen lyser sedan i sex timmar och tänds igen vid samma tidpunkt dagen efter. Du behöver 2 st AA-batterier till detta blockljus, dessa säljes separat. Se passande förslag under "Tillbehör".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Dot Blockljus 10cm Vit
rating 5 5 0.5
Jättefint ljus som lyser verklighetstroget

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
7,5 cm
Höjd (cm)
9,5 cm
Djup (cm)
7,5 cm
Effekt (Watt)
0,03W
Sockel
Ej utbytbar
Spänning (Volt)
3V DC
Strömbrytare
Integrerad
Kapslingsklass
IP20
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Inbyggd LED
Färgtemperatur
Varmvit
Batterityp
AAA
Batteritid
150h
Timer
6 h på, 18 h av, repeterande
Antal lampor
1