• −25%

May Batteridrivet Blockljus 12,5 cm

rating Visa 6 omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 6
Rabatten slutar om:
11-779-O

44 kr 59 kr Spara −25%

(inkl. moms)

Vald färg:
Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Härligt, batteridrivet vaxljus i LED som passar utmärkt i lyktor och dekorationer inomhus.

Dessa fina vaxljus har inbyggd timer vilket innebär att du tänder ljuset en gång, sen lyser det i 6h och tänds igen nästa dag på samma tidpunkt. Önskar du inte använda dig av timerfunktionen så finns även en vanlig på- och avknapp.

Blockljuset May är väldigt verklighetstroget och avger ett mysigt ljussken tack vare sin fina låga som skiftar i ljusstyrka för att ge ett flickrande intryck. Garanterad mysfaktor! 

Ljusen drivs med hjälp av 3st AAA-batterier, dessa säljes separat - se under "Köp Till". Uppskattad batteritid är ca 180h.

Filtrera omdöme
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Återställ

Klicka här för att lämna ett omdöme

Ljus
rating 5 5 0.5
Perfekta
bra
rating 5 5 0.5
bra
bra
rating 5 5 0.5
bra
bra
rating 5 5 0.5
bra
bra
rating 5 5 0.5
bra
Nöjd med varor
rating 5 5 0.5
Nöjd med varor men inte leverans. Önskar leverans till Mobilia, det är närmast - istället för till Kulladal. Dem hade jätte svårt att hitta mina varor och förstå mig.
Diameter (cm)
7,5 cm
Höjd (cm)
13 cm
Effekt (Watt)
0,09W
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Plast
Batterityp
AAA
Batteritid
180 h
Timer
Ja

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading!