Dura Batteridriven LED Ljusslinga Varmvit 11m Större

Dura Batteridriven LED Ljusslinga Varmvit 11m

19-679

Ny

209 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Vacker batteridriven ljusslinga som är perfekt i stugan där tillgången på eluttag kan vara gles eller varför inte i uterummet som härlig dekoration under vinterkvällarna.

Ljusslingan har 160st ej utbytbara LED ljuskällor och drivs med 3st AA-batterier, dessa medföljer ej. Slingan har även en inbyggd timer som gör det enkelt att ställa in när man vill att den skall vara tänd.

Denna slinga är anpassad för både inomhus och utomhus.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)1120 cm
Sladdlängd (m)0,5 m
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)0,048W
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
ProduktfärgTransparent
FärgkategoriTransparent
LjuskällaInbyggd LED
DimbarNej
SockelEj utbytbar
BatteritypAA
Batteritid360 h
TimerJa
Avstånd mellan lampor7 cm

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.