Partylight Cherry Ljusslinga LED 40L 4m Multifärgad
Partylight Cherry Ljusslinga LED 40L 4m Multifärgad

Partylight Cherry Ljusslinga LED 40L 4m Multifärgad

rating Inga omdömen
18-579

99 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Fantastiskt fin ljusslinga som passar perfekt att dekorera med till fest eller vardags. Ljusslingan har 40st ej utbytbara LED-lampor med en effekt på 2,4W. Ljusslingan har timer och drivs med 3st AA-batterier, dessa medföljer ej. Lampavstånd 10cm. Svart kabel.

Timerfunktion

Tänd dina ljus och låt timern göra jobbet. Med hjälp av timern släcks ljusen automatiskt efter 4-6timmar och tänds automatiskt dagen efter vid samma tidpunkt som du tände ljusen första gången.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
400 cm
Effekt (Watt)
2,4W
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Timer
Ja