Woodworks Batteridriven Ljusslinga Hjärtan

rating Inga omdömen
12-554

99 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Fin, batteridriven ljusslinga med vita hjärtan i trä och transparent sladd. Inne i varje hjärta finns en liten LED-lampa som avger ett mysigt ljussken. 

Denna ljusslinga är totalt 1,35 meter lång och har 10 lampor. Då den drivs med batteri är den enkel att dekorera hemmet med! Den inbyggda timerfunktionen gör att du endast behöver tända slingan en gång vid önskad tidpunkt, ljusslingan lyser sedan i 6 timmar och tänds igen samma tidpunkt dagen efter. 

Denna batteridrivna ljusslinga drivs med 3 st AA-batterier, dessa säljes separat. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
135 cm
Höjd (cm)
6 cm
Djup (cm)
1 cm
Färg på sladd
Transparent
Effekt (Watt)
0,6W
Spänning (Volt)
4,5V DC
Strömbrytare
Brytare på sladd
Kapslingsklass
IP20
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Trä
Färgtemperatur
Varmvit
Livslängd
10000 h
Batterityp
AA
Timer
Ja
Avstånd mellan lampor
15 cm