Batteridriven Ljusslinga LED, Happy Solglasögon Större

Batteridriven Ljusslinga LED, Happy Solglasögon

20-588

Ny

49 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Söta små gubbar med solglasögon att dekorera med för att få till det där lilla extra i hemmet. Ljuslingan har 10 st gubbar som lyser med ett varmvitt ljus och slingan är 90 cm lång. Endast för inomhusbruk.

Slingan drivs med 2 st CR2032-batterier, som ingår. Uppskattad batteritid är ca 48h.

Specifikationer

Längd90cm
Höjd1cm
Djup2 cm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)0,06W
Sladdlängd50 cm
ProduktfärgGul
LjuskällaInbyggd LED
MaterialPVC kabel
Livslängd7000 h
SockelEj utbytbar
TimerNej
Batteritid48 h
StrömbrytareIntegrerad
BatteritypCR2032
Avstånd mellan lampor10 cm
Färgkategori (Sök)Gul

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.