Batteridriven Ljusslinga LED, Kaniner, Polly Större

Batteridriven Ljusslinga LED, Kaniner, Polly

20-571

Ny

99 kr

inkl moms

Tillfälligt slut i lager

Mer information

Söta små Kaniner att dekorera tex barnens rum med för att få till det där lilla extra. Ljuslingan har 10 st kaniner som lyser med ett varmvitt ljus och slingan är 135 cm lång. 

Denna ljusslinga har inbyggd timer vilket innebär att du tänder ljusen en gång, sen lyser det i 6 eller 18 h och tänds igen nästa dag på samma tidpunkt. Önskar du inte använda dig av timerfunktionen så finns även en vanlig på- och avknapp.

Slingan drivs med 3 st AA-batterier, dessa säljes separat - se under fliken "Köp Till". Uppskattad batteritid är ca 80h.

Specifikationer

Längd135cm
Höjd8cm
Djup5,5 cm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)0,06W
Sladdlängd50 cm
ProduktfärgVit
LjuskällaInbyggd LED
MaterialPVC kabel
Livslängd10000 h
SockelEj utbytbar
TimerJa
Batteritid80 h
StrömbrytareIntegrerad
BatteritypAA
Färg på sladdTransparent
Avstånd mellan lampor15 cm
Färgkategori (Sök)Vit

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.