Dekorationsslinga Zoolight, Vilda Djur LED Större

Dekorationsslinga Zoolight, Vilda Djur LED

18-554

Ny

99 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

En mycket härlig och fin dekorationsslinga med bondgårdsdjur som passar perfekt i barnrummet!

Denna slinga har inbyggd timer vilket innebär att du tänder den en gång vid önskad tidpunkt, därefter lyser den i 6 timmar och tänds igen samma tidpunkt nästa dag. Vill du inte använda dig av timerfunktionen så finns även vanlig på- och avknapp.

Ljusslingan drivs med 3st AA-batterier, dessa säljes separat - se under fliken "Köp till" ovan. Uppskattad batteritid är ca 80 timmar.

Specifikationer

Längd140cm
Höjd8cm
Djup3,5 cm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)0,48W
LjuskällaInbyggd LED
TimerJa
Batteritid80 h
BatteritypAA
Avstånd mellan lampor20 cm

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.