Laddbart batteri AA 1,2V 2000mAh Ni-MH
Laddbart batteri AA 1,2V 2000mAh Ni-MH
Laddbart batteri AA 1,2V 2000mAh Ni-MH
  • Laddbart batteri AA 1,2V 2000mAh Ni-MH
  • Laddbart batteri AA 1,2V 2000mAh Ni-MH

Uppladdningsbara AA-batteri 1,2V 2000mAh Ni-MH 2-Pack

rating Visa 2 omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 2
27-997

99 kr

(inkl. moms)

Tillfälligt slut i Lager
2023-12-23

Meddela mig när produkten är tillgänglig

2-pack med uppladdningsbara AA-batterier, passar till produkter som kräver 1,2V AA batteri.

Tips: När du behöver byta ett uppladdningsbart batteri och exakt samma mAh inte finns, kan du använda närmast motsvarande batteri i vårt sortiment.

Rätt spänning krävs för att produkten ska fungera felfritt
Måttenheten för spänning är Volt (V). Beroende på hur ett batteri är uppbyggt avger de lite olika spänning.

Ett alkaliskt batteri har en spänning på 1,5V.
Ett uppladdningsbart NiMH batteri har en spänning på 1,2V.
Ett uppladdningsbart Li-ion batteri har normalt en spänning på mellan 3,2V och 3,7V.
Batterispänningen är det viktigaste värdet du behöver ha koll på för att din produkt ska fungera felfritt. Sätter man av misstag i ett batteri med högre spänning än vad produkten är avsedd för, riskerar man att produkten går sönder eller t.o.m. blir farlig. Sätter man istället i ett batteri med en lägre spänning, finns risken att produkten inte fungerar riktigt som den ska. I de flesta fall går det dock utmärkt att ersätta ett 1,5V batteri med ett 1,2V.

De flesta batterier måste vara märkta med spänning, vilket gör det enkelt att se batteriets ”märkspänning”. Spänningen som anges på ett batteri avser ett fulladdat och obelastat batteri.

Kapacitet
Batteriets kapacitet avser den lagrade energin i batteriet och anges oftast i måttenheten Ah (Amperetimme) eller mAh (Milliamperetimme). Ampere är måttenheten för elektrisk ström, vilket innebär att kapaciteten är mängden ström som batteriet maximalt kan leverera under en timma.

Som exempel kan ett uppladdningsbart batteri med kapaciteten 2000 mAh teoretiskt leverera ett strömuttag av 2000 mA under en timma, 200 mA under 10 timmar eller 20 mA under 100 timmar.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Uppladdningsbara AA-batteri 1,2V 2000mAh Ni-MH 2-Pack
rating 5 5 0.5
Extra batterier är bra att ha så jag kan testa byta ifall någon lampa slutar lysa för att verifiera om det är batteriet som inte fungerar.
Uppladdningsbara AA-batteri 1,2V 2000mAh Ni-MH 2-Pack
rating 5 5 0.5
Ej testat än...

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
1 cm
Höjd (cm)
4,45 cm
Djup (cm)
1 cm
Produktfärg
Grön
Färgkategori
Grön
Batterityp
AA