Uppladdningsbart specialbatteri, 18650 LI-ION 3,7V 2200mAh Större

Uppladdningsbart specialbatteri, 18650 LI-ION 3,7V 2200mAh, 1-pack

20-568

Ny

79 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

1 st laddningsbart batteri i färgen blå. 

Observera att detta är ett specialbatteri LI-ION på 3,7V. Det ger ut högre volt än vanliga batterier (1,2V) och ska endast användas i produkter och laddare som är avsedda för detta batteri.

Detta batteri är större än ett vanligt AA batteri och passar endast i produkter avsedda för detta batteri.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)1,8 cm
Höjd (cm)6,6 cm
Djup (cm)1,8 cm
Garanti2 år
ProduktfärgBlå
FärgkategoriBlå
Batterityp18650

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.