Vill du hänga en adventsstjärna i ett fönster där du inte har något vägguttag i närheten? Då är Velvet ett perfekt alternativ! Dessutom är den en modern variant av en klassisk julstjärna. Förutom att stjärnan i sig har en mjuk sammetsfinish så har den inte en traditionell lampa inne i stjärnan. Istället följer det med en tunn ljusslinga i silverfärgad metall som lindas runt på utsidan av stjärnan! Resultatet blir fantastiskt vackert och ljusslingan är full med små, små fina LED-lampor som avger ett mysigt ljussken.

Batteridosan har en 50 cm lång sladd som gör att du enkelt kan gömma den enkelt inne i stjärnan eller bakom en gardin. Velvet batteridriven julstjärna har timerfunktion vilket innebär att ljusslingan tänder och släcker sig själv. Du behöver endast tända den en gång vid önskad tidpunkt, lamporna lyser sedan i 6 timmar och tänds igen samma tidpunkt dagen efter. 

Du behöver 3 st AA-batterier till denna batteridrivna stjärna. Dessa säljes separat - se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Diameter (cm)
60 cm
Djup (cm)
21 cm
Sladdlängd (m)
0,5 m
Färg på sladd
Silver
Effekt (Watt)
0,06W
Spänning (Volt)
4,5V DC
Kapslingsklass
IP20
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Färgkategori
Grön
Ljuskälla
Inbyggd LED
Färgtemperatur
Varmvit
Livslängd
7000 h
Batterityp
AA
Timer
Ja