Super är en dekorativ, batteridriven bordsstjärna som passar utmärkt som dekoration i en bokhylla eller i fönsterkarmen. Stjärnan är gjord i svart metall och har en lindad ljusslinga i tunn metalltråd med totalt 30 små, fina LED-lampor. Ljusslingan avger ett mysigt varmvitt ljussken och eftersom lamporna är i LED utsöndrar de inte värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. 

Denna batteridrivna stjärna har inbyggd timerfunktion som innebär att du tänder den en gång vid önskad tidpunkt. Den lyser sen i 6 timmar och tänds igen samma tidpunkt dagen efter. Du behöver 3 st AA-batterier för att driva ljusslingan, dessa säljes separat. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
25 cm
Höjd (cm)
25 cm
Djup (cm)
7,5 cm
Sladdlängd (m)
0,45 m
Färg på sladd
Svart
Spänning (Volt)
4,5V DC
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Inbyggd LED
Färgtemperatur
Varmvit
Livslängd
7000 h
Batterityp
AA
Timer
Ja