Kampanj! Fuzz Taklampa Vit Större

Fuzz Taklampa Vit

24-108

Ny

Rabatten slutar om:

796 kr

inkl moms

995 kr

-20%

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Fuzz taklampa, från Aneta Belysning, är en taklampa täckt av vit pälsimitation. Lampan avger en mjuk och mysig ljusbild och passar lika bra i barnrummet som i sovrummet.

Diametern på skärmen är 50 cm - med pälsen cirka 55 cm, men varierar från lampa till lampa. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter (cm)50 cm
Höjd (cm)28 cm
Sladdlängd (m)1,1 m
Färg på sladdVit
Effekt (Watt)Max 40W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringPå takkrok
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
LjuskällaMedföljer ej
SockelE27

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.