Alva Takskärm 40cm Moodie Svart/Vit Större

Alva Takskärm 40cm Moodie Svart/Vit

22-999

Ny

999 kr

inkl moms

Leverans inom 2-7 dagar

Mer information

Fina Alva Takskärm Moodie, från välkända PR HOME, är en rund takskärm i bomullstyg. Denna skärm är resultatet av ett lyckat samarbete mellan varumärket Moodie, som säljer coola barnkläder, och PR HOME. 

Alva Moodie i svart/vit gör sig lika bra i barnrummet som i vardagsrummet och blir en härlig inredningsdetalj i ditt hem! 

Observera att det inte följer med någon lampsladd, välj en fin textilkabel eller ett basupphäng under "Köp till". 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Specifikationer

Diameter40 cm
MonteringE27-ring
ProduktfärgSvart/Vit
MaterialBomull
Färgkategori (Sök)Vit

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Toppenfin!
Sara Monika W. - 2019/03/19Snabbt, enkelt och lätt att hänga.
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.