Batteridriven LED-strip med rörelsesensor Större

Batteridriven LED-strip med rörelsesensor

20-628

Ny

179 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Batteridriven LED ljusremsa med rörelsesensor. Detta innebär att lampan tänds och släcks automatiskt vid rörelse i mörker. Detta är en väldigt praktiskt lampa för garderober och utrymmen där man inte har tillgång till el! Passar även utmärkt i klädkammaren, städskrubben, husvagnen, under sängen eller som nattlampa - användningsområdena är oändliga! Monteras enkelt med hjälp av den dubbelhäftande tejpen på baksidan av remsan och batteriboxen. 

Önskar du inte använda sensorn kan du istället välja att sköta tändning och släckning enkelt med on/off-knappen, men i och med att slingan är ganska stark med sina 2W är batteritiden inte mer än ca 6 timmar vid manuell styrning som är mer än 30 sec i sträck. Ljusslingan är i förstahand gjord för att köras på sensor där den automatiskt tändas när det öppnas. Ljusslingan lyser då ca 30 sek efter aktivitet och för det användningsområdet är batteritiden tillräcklig.

Remsan är 1 m lång men är delningsbar var tredje centimeter.

Remsan drivs med 4 st AAA-batterier, dessa säljes separat - se under fliken "Köp Till".

Specifikationer

Längd100cm
Höjd0,02cm
Djup0,85 cm
KapslingsklassIP20
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)2W
LjuskällaInbyggd LED
Färgtemperatur3000K
Ljusflöde (Lumen)110 lm
Färgåtergivning (CRI)80Ra
SensorRörelsesensor
BatteritypAAA

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Användbar
Jan Peter L. - 2018/11/03Smidig och enkel lösning om man inte vill dra kablar för att skapa rörelsestyrd belysning i skåp och garderober. Har nu placerat tre stycken i mina köksskåp med glasdörrar. Mycket snyggt och användbart när man på kvällen ska sträcka sig efter porslinet/glasen.
LED-strip
Jennie Maria L. - 2018/10/21Så smidigt med batteridriven och självhäftande strip, stort användningsområde! Nu ser vi vad som finns på de nedersta hyllorna i garderoben :)
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.