Kampanj! Crown Vägglampa Större

Crown Vägglampa

20-497

Ny

796 kr

inkl moms

995 kr

-20%

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

1e124a183aea81f13e70102934e18c96.jpg

Mer information

Crown Vägglampa

Fina Crown vägglampa, från välkända Globen Lighting, är en söt vägglampa gjord av trä som är målad i vackert rosa. Denna vägglampa har en inbyggd LED-slinga som sprider ett behagligt, indirekt ljussken och skapar en läcker ljusbild på väggen.

Denna vägglampa är ett måste i alla små och stora prinsessors rum! 

Monteras enkelt genom att skruvas upp på väggen och levereras med en sladd med stickkontakt. Tänder och släcker gör du efter önskemål på strömbrytaren som sitter på sladden.  

Specifikationer

Bredd30 cm
Höjd18 cm
Djup4 cm
MonteringSkruvas upp
Garanti2 år
Effekt (Watt)6W
Sladdlängd2 m
ProduktfärgRosa
LjuskällaInbyggd LED
MaterialTrä
Spänning (Volt)230V AC/Transformator Medföljer
StrömbrytareBrytare på sladd
EnergiklassA
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart

Globen lighting

I vårt sortiment från Globen Lighting hittar du lampor för hemmets alla rum i modern och originell design. Företaget grundades 1984 i Svenljunga och Globen Lightings lampor säljs idag över hela Europa. Deras ledord är Transforming Moods vilket innebär att en lampa från Globen Lighting ska vara mer än bara en källa till ljus och när du väljer att köpa en lampa från deras varumärke får du inte bara en lampa utan en stilren, modern inredningsdetalj i ditt hem. 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.