CACHA I krom 230V E27 20W IP44 Större

Cacha I Vägglampa Krom E27 IP44

24-687

Ny

779 kr

inkl moms

Leverans inom 2-7 dagar

Mer information

Vägglampa för badrum med en skärm av opalglas och en bas i krom. Lampan kan tändas och släckas med dragsnöret på armaturens bas.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag ser du under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)7 cm
Höjd (cm)28 cm
Djup (cm)13 cm
Effekt (Watt)Max 20W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringSkruvas upp
AnslutningFast Installation
StrömbrytareDragbrytare
KapslingsklassIP44
Garanti2 år
FärgkategoriKrom
LjuskällaMedföljer ej
SockelE27

Rendl

Rendl Light Studio erbjuder effektfull och unik belysning i modern, stilren design av högkvalitativa material. Rendl Light Studio har produkter passar såväl offentlig miljö så som hotell och restauranger som hemma hos dig! I vårt sortiment från Rendl hittar du ett stort utbud av taklampor, vägglampor och bordslampor både för inom- och utomhusbruk. Är du på jakt efter en lampa som är modern och stilren så kommer du garanterat hitta den i vårt sortiment från Rendl! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.