Riva Badhandduk 100x200cm Moonbeam
Riva Badhandduk 100x200cm Moonbeam

Riva Badhandduk 100x200cm Moonbeam

rating Inga omdömen
53-268

999 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-10 vardagar

Liknande produkter

Riva badhandduk från Blomus är en exklusiv handduk i bomullsfrotté i mycket hög kvalitet. Denna badhandduk är i färgen moonbeam och ingår i Riva handduksserie som är tillverkad av 100% organisk bomull. Handdukens frotté är GOTS-certifierad (Global Organic Textile Standard), vilket säkerställer att handduken kommer från en miljövänlig produktionskedja, från bomullsfältet till färdig produkt.

För att bevara den mjuka känslan och dess härliga egenskaper rekommenderar vi inte att handduken utsätts för blekmedel eller sköljmedel. Torktumla för att få handduken mjuk och fluffig efter tvätt!

Klicka här för att lämna ett omdöme

Blomus

Blomus är ett familjeägt företag, grundat i Tyskland 1921, som idag drivs av den fjärde generationen i familjen Blome. Blomus är ett världsledande varumärke som täcker de flesta behoven för det medvetna hemmet. Blomus produkter älskas och uppskattas av miljontals människor världen över och det är enkelt att förstå varför - Blomus förenklar vardagslivet samtidigt som det blir både snyggare och roligare.

Företaget har gjort sig kända för sin passion för exklusiv kvalitet, sitt innovativa arbetssätt och för sin längtan att förena estetik med funktion hos sina produkter. De flesta förknippar Blomus med det rostfria stålet som är deras signum, men idag sträcker sig kollektionerna över en bredd av olika material. Gemensamt för kollektionerna är att de förenar modern livsstil med rustika, hållbara material som håller mycket hög kvalitet.

”Intelligent, minimalistisk och funktionell design för det moderna hemmet.”

• Tyskt, familjeägt företag med lång tradition av att tillverka designprodukter i rostfritt stål.
• 2018 lanserades en helt ny kollektion där dansk design möter det tyska hantverkskunnandet.
• Enorm bredd med inredning för hela hemmet – i flera olika material och noga utvalda färger som går att kombinera på oändligt många sätt.
• Blomus är trendriktiga och ligger steget före.

Längd/Bredd (cm)
100 cm
Höjd (cm)
0,4 cm
Djup (cm)
200 cm
Garanti
2 år
Material
100% organisk Bomull/frotté 700 g/m2