Kampanj! Eljo Trend Återfjädrande Kronbrytare Större

Eljo Trend Återfjädrande Kronbrytare

10-607

Ny

Rabatten slutar om:

195 kr

inkl moms

229 kr

-15%

Leverans inom 1-2 dagar

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

För infälld montage i apparatdosa med 60 mm fästskruvsavstånd, vid utanpåliggande montage används låg ram 18 mm (Ingår ej). Strömställaren har två neutrala överkopplingsklämmor.

Teknisk info

C/C mått: 60 mm
Höjd: 82mm
Bredd: 82 mm
Inbyggnadsdjup: 15 mm
IP klass: IP 20
Utförande: Polarvit
Material: Termoplast
Ram ingår

Schneider Electric

Schneider Electric är ett välkänt varumärke när det kommer till strömbytare, eluttag och dimmers. Schneider erbjuder produkter i modern design och utförande av hög kvalitet. I vårt sortiment från Schneider hittar du även tillbehör så som förhöjningsram, apparatdosa och tätningssats. I deras sortiment finns en hel uppsjö av produkter och vi har därför inte lagt upp allt på vår sida. Är du på jakt efter en Schneider-produkt som inte finns här på vår hemsida? Kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@ljustema.se eller via telefon 042-72 224 så löser vi det till dig! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.