Kampanj! Tripp Adventsljusstake Större

Tripp Adventsljusstake

Ny

543 kr

inkl moms

679 kr

-20%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Tripp Adventsljusstake

Beskrivning

Snygg, hög adventsljusstake i trä. Perfekt för dig som gillar stora blickfångare. Adventsljusstaken finns i fem färger, välj mellan brun, vit, röd, svart och grå.

Tips! Komplettera med något av våra dekorativa pynt till din ljusstake och gör den till din egen, se under fliken "Köp Till" ovan.

Specifikationer

Bredd490mm
Höjd765mm
Djup100 mm
KapslingsklassIP20
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Sladdlängd1800 mm
SockelE10
Spänning (Volt)230V AC

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.