Ny Lysekil Trästjärna Liten, 29cm Grå Större

Lysekil Trästjärna Liten, 29cm Grå

21-814

Ny

489 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Lysekil Trästjärna Liten, 29cm Grå

Beskrivning

Superfin stjärna i grått trä med metallsockel i mässing. Komplettera med en dekorativ ljuskälla, säljes separat - se under "Köp Till".

Specifikationer

Bredd30cm
Höjd29cm
Djup6cm
KapslingsklassIP20
Garanti2 år
Sladdlängd180cm
ProduktfärgGrå
LjuskällaMedföljer ej
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
EnergiklassA++-E
Färg på sladdSvart

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.