Lysekil Trästjärna Stor, 48cm Grå Större

Lysekil Trästjärna Stor, 48cm Grå

21-813

Ny

895 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Lysekil Trästjärna Stor, 48cm Grå

Superfina Lysekil, från Star Trading, är en härlig julstjärna i grått trä med lamphållare i vacker mässing. Placera Lysekil stjärna i fönsterkarmen eller på ett avlastningsbord och få en härlig inredningsdetalj i ditt hem! Lysekil passar lika bra som juldekoration som bordslampa året om.

Din Lysekil stjärna gör sig bäst tillsammans med en dekorativ ljuskälla i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Bredd50 cm
Höjd48 cm
Djup10 cm
KapslingsklassIP20
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
Sladdlängd1,8 m
ProduktfärgGrå
LjuskällaMedföljer ej
MaterialTrä
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
EnergiklassA++-E
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdSvart

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.