Trix Ljusstake 16L Större

Batteridriven, Trix Ljusstake 16L

Ny

209 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

1e124a183aea81f13e70102934e18c96.jpg

Mer information

Batteridriven, Trix Ljusstake 16L

Beskrivning

Stilfull och elegant ljusstake som sprider ett härligt varmvitt ljus med 16 st ljuskällor som medföljer.

Ljusstaken finns i två olika färger, välj mellan, vit och svart.

Trix har inbyggd timer vilket innebär att du tänder den en gång, sen lyser det i 6 eller 18 h och tänds igen nästa dag på samma tidpunkt. Önskar du inte använda dig av timerfunktionen så finns även en vanlig på- och avknapp.

Trix drivs med 3 st AA-batterier, dessa säljes separat - se under fliken "Köp Till". Uppskattad batteritid är ca 80h.

Specifikationer

Längd25cm
Höjd29cm
Djup8cm
KapslingsklassIP20
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)0,018W
LjuskällaMedföljer
SockelEj utbytbar
TimerJa
Spänning (Volt)230V AC
Batteritid80h
StrömbrytareIntegrerad
BatteritypAA

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.