Elias Adventsljusstake Svart Större

Elias Adventsljusstake Svart

22-530

Ny

699 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Fina Elias adventsljusstake, från Star Trading, är en ståtlig 5-armad ljusstake. Gjord i trä med en svart finish och vackra kopparhylsor runt ljusen blir detta en stilfull inredningsdetalj i ditt hem till jul. 

Denna ljusstake har en höjd på hela 67 cm vilket gör att den passar utmärkt i höga fönster eller som en dekorationsbelysning på ett sidobord. 

Levereras komplett med lampor och stickkontakt med strömbrytare för vägguttag. Önskar du köpa reservlampor hittar du passande under "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)35 cm
Höjd (cm)67 cm
Djup (cm)8 cm
Sladdlängd (m)1,8 m
Färg på sladdVit
Effekt (Watt)5 x 3W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer
MaterialTrä
SockelE10

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.