Tall Adventsljusstake 1,10 m Beige

rating Inga omdömen
22-290

1 395 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Ståtliga Tall adventsljusstake, från Star Trading, är gjord i trä med en beige finish och kromfärgade dekorationsringa. Denna härliga 9-armade, ljusstake har en höjd på hela  1,10 meter och passar därför utmärkt att placera direkt på golvet eller i riktigt höga fönster. Designen är rak och modern vilket gör att denna ljusstake har en självklar plats i det stilsäkra hemmet! 

Levereras komplett med lampor och stickkontakt med strömbrytare för vägguttag. Önskar du köpa reservlampor hittar du passande under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Längd/Bredd (cm)
61 cm
Höjd (cm)
110 cm
Djup (cm)
15 cm
Sladdlängd (m)
1,8 m
Färg på sladd
Vit
Effekt (Watt)
9x3W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Sladd & stickkontakt
Strömbrytare
Brytare på sladd
Kapslingsklass
IP20
Utomhusbruk
Nej
Garanti
2 år
Produktfärg
Beige
Färgkategori
Beige
Ljuskälla
Medföljer
Material
Trä
Sockel
E10

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading!